Events

Events

At lave gode og positive kundeoplevelser er en nødvendighed for at lykkes i dagens marked. Nøglen til at lave gode events består i, at identificere målgruppen, engagere gennem interaktion og skabe oplevelser, som forbrugeren ikke glemmer. For at lykkes arbejder vi tæt sammen med vores kunder og udarbejder koncepter, vi begge mener på den bedst mulige måde kan synliggøre produktet overfor målgruppen.

Nøglen til at lave gode events består i, at identificere målgruppen, engagere gennem interaktion og skabe oplevelser, som forbrugeren ikke glemmer.

Events kan være krævende at udarbejde og tage tid. Faktorer som logistik, distribution og geografi kan være vanskeligt at eksekvere. Disse og andre elementer påtager vi os gerne for dig. Du kan være tryg i, at du har en partner, som har erfaring og kundskaber til an gennemføring fra A-Å.

Vi har et lokalt og Nordisk team, som har kompetence og erfaring med events. Tag endelig kontakt til os for mere information.

 

Se video fra en af vores events for Dolce Gusto

Se vores kundecases

YES!YES!YES!

YES! YES! YES!

Nestle needed help to launch and promote their new product - YES!  We got the launch in the Nordics, starting with two events in Denmark.

Results:

We achieved maximum product awareness and handed out over 100 000 bars!

Nescafé Dolce Gusto

Nordic demo NESCAFÉ Dolce Gusto 

Dolce Gusto launched new coffee machines models. Our task was to plan, produce and execute demo events for NESCAFÉ Dolce Gusto across the Nordics during one month.

Numbers:

More than 20 000 cups of NESCAFÉ Dolce Gusto served

Andre tjenester indenfor Activation

Demo i Butik

Demo i butik er en effektiv og virkningsfuld måde at afprøve, sælge og tilsikre høj kendskabsgrad på dine produkter.

LÆS MERE OM DEMO I BUTIK

Sampling

At give samples ud af et produkt er en god måde at introducere forbrugere for netop dit produkt.

LÆS MERE OM SAMPLING

Guerrilla Markedsføring

Målet med Guerrilla Markedsføring er at skabe en unik, engageret og tankevækkende reaktion fra den ønskede målgruppe.

LÆS MERE OM GUERRILLA MARKETING

Andre tjenester

POINT OF SALES MATERIALS

Vi tilbyder et stort udvalg indenfor display-, messe-, og Shop-in-Shop løsninger.

Læs mere

TRACKER

RetailBlue leverer tracking af aktiviteter i butikken. Vi dokumenterer det der sker og leverer fakta- og actionbaseret indsigt.

Læs mere

ACTIVATION

At leve op til forbrugerens forventninger, kan være en udfordring. Vi hjælper dig som kunde med, at gøre dine produkter og brands kendte for forbrugeren.

Læs mere

MERCHANDISING

Synligheden og tilstedeværelsen af produkterne i hylden eller på gulvet er afgørende for at øge salget. Effektiv merchandising giver højere omsætning og tilfredse kunder.

Læs mere

SALGSTJENESTER

For at opnå et øget salg i butikkerne kræves de bedste sælgere, gode systemer og et fleksibelt apparat, der er tilpasset en branche i store ændringer.

Læs mere