Activation

RETAIL24 TILBYR FØLGENDE TJENESTER INDENFOR ACTIVATION:

  • Demo i Butik – Demo i butik er en effektiv og virkningsfuld måde at afprøve, sælge og tilsikre høj kendskabsgrad på dine produkter.
  • Sampling – At give samples ud af et produkt er en god måde at introducere forbrugere for netop dit produkt.
  • Events – Nøglen til at eksekvere gode events består blandt andet i, at identificere målgruppen og engagere gennem interaktion med forbrugeren.
  • Guerrilla Markedsføring – Målet med Guerrilla Markedsføring er at skabe en unik, engageret og tankevækkende reaktion fra den ønskede målgruppe.

FORØG DIN KENDSKABSGRAD OG DIT SALG
At leve op til forbrugerens forventninger, kan være en udfordring. Engagementet er drevet af interaktion med produkter og brands. For os hos Retail24 betyder dette, at vi hjælper dig som kunde med, at gøre dine produkter og brands kendte for forbrugeren, samt øger bevidstheden og engagerer gennem forskellige oplevelser.

Trade Marketing er et kraftfuldt værktøj for at få dialog med forbrugeren i købsøjeblikket. Derfor har vi et stort antal ansatte, der kan eksekvere i alt fra sampling til butiksdemoer og større events.

VI HAR DE RETTE MENNESKER
Vi dækker hele landet og vores promotører får en grundig oplæring og træning for, at tilsikre størst mulig kundskab om produkterne de arbejder med. Vi arbejder hårdt for, at sikre ejerskab hos vores promotører, da vi er overbevidste om, at det at tage ejerskab tilsikrer højere glæde, større meningsfuldhed og højere kvalitet. Vores mål med dig som kunde hos Retail24 er, at sikre forbrugeren den bedste oplevelse, når de bliver eksponeret for dine produkter.

Trade Marketing er et kraftfuldt værktøj for at få dialog med forbrugeren i købsøjeblikket

Eftersom vi har in-house POSM produktion samt designere tilknyttet vores kreative afdeling, har vi de bedste forudsætninger for sammen med vores kunder, at udvikle et skræddersyet projekt, der tilsikrer at vores kunders mål bliver opnået. Vi tilbyder fleksibilitet, tilgængelighed og omkostningseffektivitet i alt hvad vi gør.

Nedenfor finder du vores tjenester indenfor Activation. For mere information venligst kontakt os.

/ Vores tjenester indenfor Activation

Demo i Butik

Demo i butik er en effektiv og virkningsfuld måde at afprøve, sælge og tilsikre høj kendskabsgrad på dine produkter.

Læs mere om demo i butik

Sampling

At give samples ud af et produkt er en god måde at introducere forbrugere for netop dit produkt.

 

Læs mere om sampling

Events

Nøglen til at eksekvere gode events består blandt andet i, at identificere målgruppen og engagere gennem interaktion med forbrugeren.

Læs mere om events

Guerrilla Markedsføring

Målet med Guerrilla Markedsføring er at skabe en unik, engageret og tankevækkende reaktion fra den ønskede målgruppe.

LÆS MERE OM GUERRILLA MARKETING

Andre tjenester

SALGSTJENESTER

For at opnå et øget salg i butikkerne kræves de bedste sælgere, gode systemer og et fleksibelt apparat, der er tilpasset en branche i store ændringer.

Læs mere

TRACKER

RetailBlue leverer tracking af aktiviteter i butikken. Vi dokumenterer det der sker og leverer fakta- og actionbaseret indsigt.

Læs mere

MERCHANDISING

Synligheden og tilstedeværelsen af produkterne i hylden eller på gulvet er afgørende for at øge salget. Effektiv merchandising giver højere omsætning og tilfredse kunder.

Læs mere

Kontakt os


    For at vi kan give dig den bedst mulige opfølgning på oplysningerne, som du har lagt i skemaet ovenfor, ønsker vi at gemme disse oplysninger.