Salgsfremstød

Salgsfremstød

FASTHOLD VARETRYKKET I BUTIK
Det at kunne forstå kunderne og kende deres behov, er vigtigt for at kunne skabe loyale kunder og øget salg. Salgsfremmende opgaver foregår på en række forskellige måder, men som udgangspunkt er målet altid at bidrage til at opretholde varetrykket i butik og undgå udsolgte situationer.

Få loyale kunder og øget salg ved at opretholde varetrykket i butik

Under salgsfremmende tiltag findes eksempelvis vareopfyldning, kampageopsætning, datohåndtering m.m. Vores merchandisere har mange års erfaring og er dagligt ude i butikkerne med opgaver for vores kunder.

Vores mål er, at alle salgsfremmende foranstaltninger tilføjer en værdi, der er højere end omkostningerne ved implementering.

Andre tjenester inden merchandising

Eksponering i butik

Hvordan en vare er placeret og udstillet er ikke tilfældigt og der findes mange tanker bag. Det at tilrettelægge varer og tilsikre perfekt eksponering er vigtigt for et øget salg.

Fyldte hylder er til enver tid vigtigt, da fyldte hylder sælger mere en knap så fyldte hylder.

 

LÆS MERE OM Eksponering i butik

Planogramkontrol

Hvordan en vare er placeret og udstillet er ikke tilfældigt og der findes mange tanker bag. Det at tilrettelægge varer og tilsikre perfekt eksponering er vigtigt for et øget salg.

Vi har stor kompetence i at opbygge hylder med planogram og tilpasse disse bedst muligt for at tilsikre optimal hyldeudnyttelse.

Nyhedsimplementering

Hurtig implementering på nyheder er afgørende for at få succes med en lancering af et nyt produkt.

Vi har ansatte i hele Danmark, som kan implementere produkter i alle kategorier for netop, at tilsikre hurtig udrulning af dine varer i butikkerne

 

Butiksombygning

Ombygning af butikker i forbindelse med omprofilering, nyåbninger eller generelle ombygninger er meget tids- og ressourcekrævende.

Vi har ombygget mange butikker for vores kunder i Danmark og har derfor opbygget en god kompetence indenfor dette område.

 

Andre tjenester

POINT OF SALES MATERIALS

Vi tilbyder et stort udvalg indenfor display-, messe-, og Shop-in-Shop løsninger.

Læs mere

TRACKER

RetailBlue leverer tracking af aktiviteter i butikken. Vi dokumenterer det der sker og leverer fakta- og actionbaseret indsigt.

Læs mere

ACTIVATION

At leve op til forbrugerens forventninger, kan være en udfordring. Vi hjælper dig som kunde med, at gøre dine produkter og brands kendte for forbrugeren.

Læs mere

MERCHANDISING

Synligheden og tilstedeværelsen af produkterne i hylden eller på gulvet er afgørende for at øge salget. Effektiv merchandising giver højere omsætning og tilfredse kunder.

Læs mere

SALGSTJENESTER

For at opnå et øget salg i butikkerne kræves de bedste sælgere, gode systemer og et fleksibelt apparat, der er tilpasset en branche i store ændringer.

Læs mere