Salgstjenester

  • Salgsservice for butik
  • Skræddersyet til butik
  • Landsdækkende salgsstyrke
  • Fleksibel og effektiv
  • Nøglen til suksess

VI SØRGER FOR DEN BEDSTE DISTRIBUTION AF DINE PRODUKTER
For at tilsikre salg af varer i butik og i et marked med store ændringer, er der behov for omkostningseffektive og gode løsninger. Vores landsdækkende salgsapparat består af etablerede og tilpasningsdygtige seniorsælgere. De tilsikrer, at du som kunde får den bedste distribution af dine produkter.

Salgskonsulenterne arbejder for flere brands i Danmark. De arbejder indenfor forskellige kategorier og med forskellige produkter. Dette giver konsulenten et bredt kendskab og kompetence til, at foretage gode indsalg af både nyheder og kampagner. Dette bidrager til succesrige lanceringer og genbestillinger af dine produkter.

Vores landsdækkende salgsapparat består af etablerede og tilpasningsdygtige seniorsælgere

Værdien for dig ligger blandt andet i vores måde at effektivisere vores arbejde på. Hertil et veletableret netværk i dagligvarebranchen. Vi foretager co-drives, hvor konsulenten planlægger omkostningseffektive ruter med flere besøg samtidigt. Dette giver dig den bedste indtjening for de penge du investerer.

Vi ønsker, at du skal se os som din foretrukne samarbejdspartner. På dine vegne er vi kategorieksperterne og har relationen med købmanden. Vores samarbejde stopper ikke efter besøget i butikken, men vi er i dialog med dig igennem hele processen fra planlægning, butiksbesøg og ordre til opfølgning, rapportering og action. Kort sagt sørger vi for bedst mulig gennemførsel.

Sales representatives with a passion for TULIP!

Danish Crown

Danish Crown Foods Norway (Tulip) was in search for a new sales partner.

Result:

A tremendous growth since 2017!

Fiskars

We work to achieve high visibility in stores and contribute to increased turnover of Fiskars products.

Goal:

Achieve high visibility in stores and contribute to increased turnover for Fiskars!

HARIBO

HARIBO

HARIBO was in search for a sales partner to strengthening their position in the the Norwegian market.

Result:

In thee years Retail24 has contributed to significant growth!

Friele Foods

In 2019 Friele Foods had an 20 % increase in volume with stores handled by Retail24.

Results:

20 % increase in volume in 2019.

Andre tjenester

TRACKER

RetailBlue leverer tracking af aktiviteter i butikken. Vi dokumenterer det der sker og leverer fakta- og actionbaseret indsigt.

Læs mere

MERCHANDISING

Synligheden og tilstedeværelsen af produkterne i hylden eller på gulvet er afgørende for at øge salget. Effektiv merchandising giver højere omsætning og tilfredse kunder.

Læs mere

ACTIVATION

At leve op til forbrugerens forventninger, kan være en udfordring. Vi hjælper dig som kunde med, at gøre dine produkter og brands kendte for forbrugeren.

Læs mere

Kontakt os


    For at vi kan give dig den bedst mulige opfølgning på oplysningerne, som du har lagt i skemaet ovenfor, ønsker vi at gemme disse oplysninger.