Eksponering i butik

Eksponering i butik

TROR DU AT DET ER TILFÆLDIGT HVORDAN VARERNE ER PLACERET OG UDSTILLET I BUTIKKEN?
Måden varen er placeret på i butikken er meget sjældent tilfældigt. Der findes mange tanker bag. Det at tilrettelægge varerne i butikken og have de rigtige varer på den rigtige placering er vigtigt for et øget salg. Fyldte hylder sælger dokumenteret mere end hylder med få varer.

Har du behov for at gøre nogle ændringer i en afdeling eller kategori i butikken, så har vi spidskompetence på dette område. Vareplacering er en del af vores kerneområde og vi har meget høj og dokumenteret gennemføring på at sikre planogrammer i henhold til vores kunders ønsker.

Fyldte hylder sælger dokumenteret mere end hylder med få varer

Vi skræddersyr efter dine ønsker og via vores omkostningseffektivitet, sikrer det mest lønsomme setup for dig som kunde.

Andre tjenester indenfor Merchandising

Salgsfremmende tiltag

Det at forstå forbrugerne og vide hvad de har behov for, er vigtigt for at skabe loyale kunder og øget salg.

Vores mål med salgsfremmende tiltag skal tilføre en værdi, der er højere end omkostningen for gennemførslen.

 

.

LÆS MERE OM SALGSFREMMENDE TILTAG

Butiksombygning

Ombygning af butikker i forbindelse med omprofilering, nyåbninger eller generelle ombygninger er meget tids- og ressourcekrævende.

Vi har ombygget mange butikker for vores kunder i Danmark og har derfor opbygget en god kompetence indenfor dette område.

.

Planogramkontrol

Hvordan en vare er placeret og udstillet er ikke tilfældigt og der findes mange tanker bag. Det at tilrettelægge varer og tilsikre perfekt eksponering er vigtigt for et øget salg.

Vi har stor kompetence i at opbygge hylder med planogram og tilpasse disse bedst muligt for at tilsikre optimal hyldeudnyttelse.

 

Nyhedsimplementering

Hurtig implementering på nyheder er afgørende for at få succes med en lancering af et nyt produkt.

Vi har ansatte i hele Danmark, som kan implementere produkter i alle kategorier for netop, at tilsikre hurtig udrulning af dine varer i butikkerne.

Andre tjenester

POINT OF SALES MATERIALS

Vi tilbyder et stort udvalg indenfor display-, messe-, og Shop-in-Shop løsninger.

Læs mere

TRACKER

RetailBlue leverer tracking af aktiviteter i butikken. Vi dokumenterer det der sker og leverer fakta- og actionbaseret indsigt.

Læs mere

ACTIVATION

At leve op til forbrugerens forventninger, kan være en udfordring. Vi hjælper dig som kunde med, at gøre dine produkter og brands kendte for forbrugeren.

Læs mere

MERCHANDISING

Synligheden og tilstedeværelsen af produkterne i hylden eller på gulvet er afgørende for at øge salget. Effektiv merchandising giver højere omsætning og tilfredse kunder.

Læs mere

SALGSTJENESTER

For at opnå et øget salg i butikkerne kræves de bedste sælgere, gode systemer og et fleksibelt apparat, der er tilpasset en branche i store ændringer.

Læs mere