Om os

Om oss

Vores spidskompetence er indenfor detail og vi er den førende leverandør af salgs-, merchandising-, Activation- og POSM tjenester i Norden. Vores stolthed består i, at kunne tilbyde høj kvalitet og fleksibilitet på vegne af dig som vores kunde.

Retail24 blev etableret i 2002 og har i dag en full-scale organisation i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island med mere end 1000 ansatte. Den strategiske målsætning er, at styrke vores position som ledende leverandør af vores tjenester i Norden. Vores værdier skal kendetegne Retail24 – både internt og eksternt og værdierne skal være en rettesnor for hvordan vi omgåes kolleger og vores kunder.

Vores værdier er:

Fleksibilitet
Vi tilpasser os vores kunders behov – ikke omvendt. Dette har vi altid efterlevet og vi har over tid opbygget en høj fleksibilitet.

Tilgængelighed
Ingen kunder skal være i tvivl om, at vi er tilgængelige. Uanset kompleksiteten på udfordringerne og om det er korte eller lange tidsfrister, så er vi der altid for kunden.

Kvalitet
Der er altid høj kvalitet på det arbejde vi udfører for vores kunder. Vi gennemfører kurser og træning af vores ansatte for, at give kunderne en tryghed om at vores ansatte er blandt de bedste.

Omkostningseffektivitet
Vi skal være konkurrencedygtige på prisen, men ikke nødvendigvis den billigste i branchen. Vores måde at strukturere arbejdet på for vores kunder gør, at vi kan være mere effektive og tilbyde omkostningseffektivitet.

Bliv kendt med vores ansatte

For at bygge en god virksomhedskultur, skal du kende dine medarbejdere. Vi har interviewet nogle af vores ansatte, så du kan læse lidt mere om menneskerne bag Retail24.

Klik her for at læse interviews

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere.

Klik på linket for at se om vi har nogle ledige stillinger, der kan passe dig.

Du er også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: post@retail24.dk

Her finder du os

Adresse

Roholmsvej 14B
2620 Albertslund
Danmark

+45 22112222
post@retail24.dk

Kontakt os

* Vi tager os af de oplysninger, du har indtastet i formularen ovenfor, så vi kan give dig den bedst mulige opfølgning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt os

* Vi tager os af de oplysninger, du har indtastet i formularen ovenfor, så vi kan give dig den bedst mulige opfølgning.