Merchandising

RETAIL24 TILBYR FØLGENDE TJENESTER INDENFOR MERCHANDISING:

  • Salgsfremmende tiltag – Det at forstå forbrugerne og vide hvad de har behov for, er vigtigt for at skabe loyale kunder og øget salg. Vores mål med salgsfremmende tiltag skal tilføre en værdi, der er højere end omkostningen for gennemførslen.
  • Eksponering i butik – Hvordan en vare er placeret og udstillet er ikke tilfældigt og der findes mange tanker bag. Det at tilrettelægge varer og tilsikre perfekt eksponering er vigtigt for et øget salg. Fyldte hylder er til enver tid vigtigt, da fyldte hylder sælger mere en knap så fyldte hylder.
  • Planogramkontrol – Hvordan en vare er placeret og udstillet er ikke tilfældigt og der findes mange tanker bag. Det at tilrettelægge varer og tilsikre perfekt eksponering er vigtigt for et øget salg. Vi har stor kompetence i at opbygge hylder med planogram og tilpasse disse bedst muligt for at tilsikre optimal hyldeudnyttelse.
  • Nyhedsimplementering – Hurtig implementering på nyheder er afgørende for at få succes med en lancering af et nyt produkt. Vi har ansatte i hele Danmark, som kan implementere produkter i alle kategorier for netop, at tilsikre hurtig udrulning af dine varer i butikkerne.
  • Butiksombygning – Ombygning af butikker i forbindelse med omprofilering, nyåbninger eller generelle ombygninger er meget tids- og ressourcekrævende. Vi har ombygget mange butikker for vores kunder i Danmark og har derfor opbygget en god kompetence indenfor dette område.

PERFEKT EKSPONERING ØGER DIN LØNSOMHED
Merchandising kan sammenfattes som alt hvad der bliver gjort i butikken for at markedsføre, promovere og sælge produkterne til kunderne, når de er i butikken. Effektiv merchandising vil give øget salg, højere omsætning på varerne og mere glade og tilfredse kunder.

Vores mål for dig som kunde er, at vi gennem vores merchandisere skal bidrage til at skabe attraktive og effektive butikker og dermed øge din lønsomhed. Gennem et skræddersyet system og fokus på at kombinere digitale løsninger med operationelle, har vi bragt den fysiske og digitale verden indenfor merchandisisng sammen. Via data og analyse optimaliserer vi alle processer indenfor merchandising.

Effektiv merchandising vil give øget salg, højere omsætning på varerne og mere glade og tilfredse kunder

Merchandising handler om meget mere end at placere varer korrekt. Det omfatter en række forskellige tjenester såsom kampagneudstillinger, planogramopfølgning, salgsfremmende tiltag, nyhedsimplementering, butiksombygninger etc. Alt dette er tidskrævende og optager værdifuld tid, som dine ansatte kan bruge på kunderne. Lad Retail24 klare dette for dig!

 

/ Vores tjenester indenfor Merchandising

Salgsfremmende tiltag

Det at forstå forbrugerne og vide hvad de har behov for, er vigtigt for at skabe loyale kunder og øget salg.

Vores mål med salgsfremmende tiltag skal tilføre en værdi, der er højere end omkostningen for gennemførslen.

 

LÆS MERE OM SALGSFREMMENDE TILTAG

Eksponering i butik

Hvordan en vare er placeret og udstillet er ikke tilfældigt og der findes mange tanker bag. Det at tilrettelægge varer og tilsikre perfekt eksponering er vigtigt for et øget salg.

Fyldte hylder er til enver tid vigtigt, da fyldte hylder sælger mere en knap så fyldte hylder.

LÆS MERE OM VAREPLACERING

Planogramkontrol

Hvordan en vare er placeret og udstillet er ikke tilfældigt og der findes mange tanker bag. Det at tilrettelægge varer og tilsikre perfekt eksponering er vigtigt for et øget salg.

Vi har stor kompetence i at opbygge hylder med planogram og tilpasse disse bedst muligt for at tilsikre optimal hyldeudnyttelse.

Nyhedsimplementering

Hurtig implementering på nyheder er afgørende for at få succes med en lancering af et nyt produkt.

Vi har ansatte i hele Danmark, som kan implementere produkter i alle kategorier for netop, at tilsikre hurtig udrulning af dine varer i butikkerne.

.

Butiksombygning

Ombygning af butikker i forbindelse med omprofilering, nyåbninger eller generelle ombygninger er meget tids- og ressourcekrævende.

Vi har ombygget mange butikker for vores kunder i Danmark og har derfor opbygget en god kompetence indenfor dette område.

Andre tjenester

SALGSTJENESTER

For at opnå et øget salg i butikkerne kræves de bedste sælgere, gode systemer og et fleksibelt apparat, der er tilpasset en branche i store ændringer.

Læs mere

TRACKER

RetailBlue leverer tracking af aktiviteter i butikken. Vi dokumenterer det der sker og leverer fakta- og actionbaseret indsigt.

Læs mere

ACTIVATION

At leve op til forbrugerens forventninger, kan være en udfordring. Vi hjælper dig som kunde med, at gøre dine produkter og brands kendte for forbrugeren.

Læs mere

Kontakt os


    For at vi kan give dig den bedst mulige opfølgning på oplysningerne, som du har lagt i skemaet ovenfor, ønsker vi at gemme disse oplysninger.