POS materiale der giver de bedste forudsætninger

Hos Retail24 arbejder vi med den bedste værktøjskasse til vores POS materiale. Vi leverer en indsats der sikrer, at vores POS materiale fanger kundernes opmærksomhed i butikkerne. Retail24 leverer komplette løsninger, og er skarpe på detaljer i hele processen, fra idéfasen til POS installation.

Med tilstedeværelse i alle Nordiske lande, har vi en infrastruktur, der garanterer effektivitet i processerne, og levering til aftalt tid. Med vores lange erfaring indenfor design af POS materiale for flere store mærkevarer, vil vores team med garanti levere den bedste og mest komplette løsning. Vores erfaring, viden og indsigt i markedet gør Retail24 til en innovativ og effektiv samarbejdspartner, der kan være med fra start til slut, når der skal leveres præcise løsninger. Vi har den nyeste viden inden for udvikling af POS materiale, og vi vil gøre alt for, at vores kunder vinder kampen i butik. Retail24 sørger for, at der er sammenhæng fra design til produktion frem til installation, og vi sikrer en høj kvalitet i alle led ved at styre en integreret proces.

Hos Retail24 har vi erfaringen, engagementet og kompetencerne der skal til, for at udvikle POS materiale og design, der optimerer omkostningseffektiviteten.

Som den største aktør i Norden, har vi en veludviklet infrastruktur, der gør os leveringsdygtige og i stand til at agere agilt og fleksibelt i alle deler af landet. Vi sikrer, at materialet er produceret hos vores samarbejdspartnere på Europæiske fabrikker, som alle er specialister i at arbejde med de forskellige designs og materialer vi udvælger. Retail24 sikrer at alt af materiale der bruges vil være af den højeste kvalitet.

In other news

Retail24 lanserer Key Account Services

Bransjen preges av høyt tempo og store endringer. Det er viktigere enn noen gang å ha ressurser tilgjengelig som er flinke til å forstå både leverandør– og kundesiden. Derfor er tiden inne for å utvide vår tjenesteportefølje og starter opp Key Account Services.

Læs mere

Welcome Mutti!

Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.

Læs mere

Welcome to our new website!

Welcome to our new website! We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information

Læs mere