Konceptløsning med blik for alle detaljer med Retail24

Som Nordens største leverandør af salgstjenester til dagligvarehandlen leverer Retail24 indbydende og salgsfremmende konceptløsninger, der dækker alle behov. Vores konceptløsning er præget af kvalitet, tilgængelighed og fleksibilitet gennem hele processen og udvikles af konsulenter, som har en viden, erfaring og entusiasme som dækker alle behov. Hos Retail24 sikrer vi en komplet konceptløsning med et blik for helheden i alle detaljer.

Retail24 dækker hele Norden, og vores konceptløsning kan tilpasses lokale forudsætninger i alle hjørner af Norden, og vi skaber unikke løsninger for alle samarbejdspartnere. Med vores store geografiske rækkevidde følger det en veludviklet infrastruktur, der agilt optimerer kvalitet og hurtighed i alle processer. Vi ved, at tilgængelighed er vigtig igennem processen, og sikrer at der er live rapportering og kommunikation i forbindelse med opgaven. Vores medarbejdere løser hver eneste opgave med stor entusiasme og indsigt, så de kan levere en konceptløsning, der lever op til alle forventninger. Med vores kendskab til behov i markedet, og vores erfaring fra samarbejde med forskellige internationalt kendte mærkevarer, har vi oparbejdet en fleksibilitet, der kommer vores samarbejdspartnere til gode.

Med Retail24s omfattende nordiske organisation, leverer vi vores tjenester med høj omkostningseffektivitet. Vi er tilgængelige 24 timer under opgaveløsningen, og er altid parate til at løse ad-hoc udfordringer. Retail24 skaber og bevarer overblikket, og kan altid tilbyde en A- Å løsning. Vores konceptløsning vil dække alle behov og sikre, at der skabes unikke løsninger, der fremhæver vores samarbejdspartneres produkt.

Vores dedikerede medarbejdere er parate til at levere en konceptløsning, der garanterer et positivt resultat.

In other news

Retail24 lanserer Key Account Services

Bransjen preges av høyt tempo og store endringer. Det er viktigere enn noen gang å ha ressurser tilgjengelig som er flinke til å forstå både leverandør– og kundesiden. Derfor er tiden inne for å utvide vår tjenesteportefølje og starter opp Key Account Services.

Læs mere

Welcome Mutti!

Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.

Læs mere

Welcome to our new website!

Welcome to our new website! We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information

Læs mere