Point of Sale materiale – fra ide til installation

Gennem vores udvikling har vi tilegnet os stor erfaring med point of sale materiale, og kan levere effektive helhedsløsninger som møder dine kunder der hvor de befinder sig, nemlig i butikken. Beslutninger om indkøb bliver af majoriteten først foretaget i selve butikken, og det er her vi kan løfte dit produkt frem i lyset for dine kunder.

Med en stor værktøjskasse har vi mulighederne til at stå for alt fra den første idéudvikling, videre til produktion af Point of Sale materiale og til slut selve installationen i butikken. Vi vil samarbejde for at finde den bedst mulige løsning for nettop dine produkter.

Vi er stolte af at tidligere have designet Point of Sale materiale til tunge markedsaktører som LEGO, Braun, Mars, Orkla og Wilfa, blot for at nævne nogle.

Ved at tilbyde tilpassede og innovative løsninger kan vi give dit produkt de bedste forudsætninger for et godt salg. Vi besidder kompetencerne og erfaringen til at vide hvad der fungerer og hvilket Point of Sale materiale og design der sikrer dig den bedst mulige og effektive kampagne.

Med over 1300 dedikerede medarbejdere fordelt i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island, en høj grad af fleksibilitet, og fokus på kvalitet i alle led ,gør at vi i dag er den største leverandør av salgtjenester, merchandising, butikkdemonstationer og Point of Sale materiale i Norden.

Har du spørgsmål om vores Point of Sale materiale eller gerne vil høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe eller sende os en E-post.

In other news

Retail24 lanserer Key Account Services

Bransjen preges av høyt tempo og store endringer. Det er viktigere enn noen gang å ha ressurser tilgjengelig som er flinke til å forstå både leverandør– og kundesiden. Derfor er tiden inne for å utvide vår tjenesteportefølje og starter opp Key Account Services.

Læs mere

Welcome Mutti!

Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.

Læs mere

Welcome to our new website!

Welcome to our new website! We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information

Læs mere