Field Sales fra Retail24 – En optimal løsning

Med Field Sales tjenester fra Retail24, vil dine produkter få de bedste forudsætninger for at fange kundens opmærksomhed. Med fleksibilitet, troværdighed og tilgængelighed, sikrer Retail24s medarbejdere at dine produkter er klar til at møde kunderne. I felten støttes produkterne op af en totalløsning, der giver dem den allerbedste repræsentation. Dedikerede medarbejdere sørger for, at kvaliteten der kendetegner alle processer vi er engagerede i, også er tydelig ved vores Field Sales.

Få metoder er så salgseffektive som field sales. Ved at møde dine kunder der de er, sørger vores dygtige medarbejdere for, at dit produkt er synlig. Gennem dialog med dig bliver vi enige om hvordan vi skal markedsføre dit produkt i den rigtige setting.

Alle vores medarbejdere er altid top forberedte og udstyrede med den nyeste viden om, hvordan vi bedst løser opgaverne. Vores motivation er, at sørge for at vores samarbejdspartnere oplever effektivitet, handlekraft og forhøjet omsætning i en omkostningseffektiv proces, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi dækker alle regioner i Norden og ved lige præcis, hvordan opgaven skal gribes an, uanset om vi er ude i skoven, oppe på fjeldet eller midt i storbyens urbane rum.

Retail24 tilbyder en A-Å løsning, der med sikkerhed sørger for, at vores kunder får de bedste resultater og opnår målet om større omsætning. Med tillid og troværdighed er der indsigt i alle vores processer. Med live rapportering, åben kommunikation og 24 timers tilgængelighed sikres løsninger på ad hoc udfordringer. Vores store infrastruktur gør os i stand til at løse opgaver i stor udstrækning og vi er parate til at løse dine Field Sales opgaver i hele Norden.

In other news

Retail24 lanserer Key Account Services

Bransjen preges av høyt tempo og store endringer. Det er viktigere enn noen gang å ha ressurser tilgjengelig som er flinke til å forstå både leverandør– og kundesiden. Derfor er tiden inne for å utvide vår tjenesteportefølje og starter opp Key Account Services.

Læs mere

Welcome Mutti!

Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.

Læs mere

Welcome to our new website!

Welcome to our new website! We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information

Læs mere