Effektiv merchandising der øger omsætningen

Få positiv indflydelse på salget med merchandising fra Retail24.

Som Nordens største aktør med flere end 1.300 ansatte har vi det største og mest fleksible apparat til merchandising på markedet. Med vores størrelse og udstrækning, følger en uovertruffen infrastruktur og fleksibilitet, der giver Retail24 de bedste forudsætninger til at levere en komplet merchandising. Ingen detaljer bliver overset og vores super kvalificerede medarbejdere har erfaring og viden, som vil løfte den totale pakke rundt om din merchandising til øverste niveau.

Retail24 tager ansvar for hele processen, og sørger for at al POS materiale støtter op om en konceptløsning, der giver optimale resultater i butik. Retail24 engagerer sig fra start med udvikling af butiksmaterialer, til implementering og installationer i butikken.

Hos Retail24 sørger vi for at have åbne kommunikationslinjer gennem hele processen og skaber tryghed for vores samarbejdspartnere med at være tilgængelige 24 timer. Effektivitet og kvalitet er nøgleord og vi har dokumenterede resultater, der viser at vores skræddersyede og omkostningseffektive løsninger repræsenterer den højeste kvalitet.

Vores dedikerede medarbejdere har den nyeste viden om, hvordan man bedst påvirker omsætningen i butik, og vores uddannede demonstratører arbejder med en stor entusiasme for, at skabe positivt fokus på vores samarbejdspartneres produkter.

Med vores rækkevidde fra vidderne i nord, til midt i København, kan vi levere merchandising, der har den bedst dokumenterede effekt i hele Norden. Produkterne skal repræsenteres effektivt overfor kunderne, og Retail24 sørger for, at det er professionelle løsninger i alle dele af din merchandising fra A – Å.

Andre nyheder

Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.
We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information you need more quickly and easily.
Som Nordens største leverandør af salgstjenester til dagligvarehandlen leverer Retail24 indbydende og salgsfremmende konceptløsninger, der dækker alle behov.

Kontakt os

* Vi tager os af de oplysninger, du har indtastet i formularen ovenfor, så vi kan give dig den bedst mulige opfølgning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt os

* Vi tager os af de oplysninger, du har indtastet i formularen ovenfor, så vi kan give dig den bedst mulige opfølgning.