Demo i butik – Erfaring, entusiasme og kompetence

Hos Retail24 har vi Nordens største demonstrationsapparat og udfører over 20.000 butiksdemonstrationer årligt. Med vores demonstratøres entusiasme og engagement, er vi altid på forkant og i konstant udvikling for, at kunne give den bedste demo i butik. Når Retail24 står for demo i butik, vil vores udvalgte mærkevareambassadører være ”produkt nørder”, som har tilegnet sig omfattende viden om de produkter de repræsenterer.

Når Retail24 leverer demo i butik, vil vores Quality Managers arbejde sammen med vores teamledere for, at sikre at kvaliteten er helt i top.

Hos Retail24 bliver personalet uddannet, og udstyret med de helt rigtige og nyeste værktøjer. Dette giver os de bedste forudsætninger for, at levere demo i butik med den stærkeste gennemslagskraft. Vi dækker alle regioner i Norden, og har over 300 dedikerede demonstratører, som er nøje udvalgt til at gennemføre demo i butik med kvalitet og viden. Vores demonstratørers arbejde støttes op af den erfaring og viden, som følger med vores tilstedeværelse i hele Norden, og vi ved hvad der skal til for at lykkes både på mindre steder og i urbane miljøer. Vores demonstratører vil med entusiasme og engagement skabe synlighed i butikken og sikre positiv opmærksomhed omkring de produkter de repræsenterer.

Med det største demonstrationsapparat i Norden, har vi tilegnet os indgående viden om hvad der virker, og hvad der ikke virker, og kan skræddersy demonstrationsløsninger i forhold til alle målgrupper. Med vores helhedsløsninger, veludviklede infrastruktur og markedsindsigt, har vi de bedste forudsætninger for at levere en perfekt demo i butik for samarbejdspartnere.

In other news

Retail24 lanserer Key Account Services

Bransjen preges av høyt tempo og store endringer. Det er viktigere enn noen gang å ha ressurser tilgjengelig som er flinke til å forstå både leverandør– og kundesiden. Derfor er tiden inne for å utvide vår tjenesteportefølje og starter opp Key Account Services.

Læs mere

Welcome Mutti!

Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.

Læs mere

Welcome to our new website!

Welcome to our new website! We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information

Læs mere