Butiksdemo der giver dine produkter den bedste repræsentation

Retail24 vil sørge for en butiksdemo, der vinder kampen om opmærksomheden i butikken.

Med det største demonstrationsapparat i Norden, har vi de bedste forudsætninger for, at levere en butiksdemo der lever op til alle ønsker og krav om kvalitet og succes. Vores dedikerede demonstratører er uddannede af os til at gennemføre butiksdemoer både med entusiasme og indgående viden om de produkter de promoverer.

Retail24s medarbejdere er kendt for, at levere de bedste resultater og den ekstra indsats, der skal til for at lykkes. Demonstratørerne er kendt for at hurtigt skabe tillid til kunder, og har den knowhow der skal til for at henvende sig til alle kundegrupper, unge som ældre. De fanger kundernes opmærksomhed med sin entusiasme, og har et stort engagement i sine opgaver.

Med vores veludviklede infrastruktur og viden om markedet i hele norden, er vi kendt for at lave utroligt flotte setups, med nøje udvalgt materiale der signalerer kvalitet og troværdighed. Vi har erfaring fra samarbejde med kendte mærkevarer inden for food og nonfood, og har derfor viden om, hvad der kræves for at arrangere en perfekt butiksdemo, der lever op til alle behov hos vores kunder.

Med Retail24 får du skræddersyede løsninger til hver enkelt opgave, løsninger som vil sikre optimalt salg og branding. Når en butiksdemo skal eksekveres af os, er vi tilgængelige 24 timer med åben kommunikation, og vi sørger for, at alle involverede parter er optimalt forberedte. Vi sikrer, at der er taget højde for alle detaljer, og at der er kvalitet i alle led igennem hele processen.

Andre nyheder

Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.
We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information you need more quickly and easily.
Som Nordens største leverandør af salgstjenester til dagligvarehandlen leverer Retail24 indbydende og salgsfremmende konceptløsninger, der dækker alle behov.

Kontakt os

* Vi tager os af de oplysninger, du har indtastet i formularen ovenfor, så vi kan give dig den bedst mulige opfølgning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt os

* Vi tager os af de oplysninger, du har indtastet i formularen ovenfor, så vi kan give dig den bedst mulige opfølgning.