Origami™

Origami™

Display løsningen der er fleksibel, enkel at samle, genbrugelig og ikke mindst bæredygtig!

 

Bæredygtigt patenteret display
Origami™ konceptet er baseret på en løsning, der er så enkel at montere, at du ikke har behov for værktøj eller brugsanvisning. Displayet er produceret,distribueret og lagret flatpacked. Dette gør displayet klart til at blive sat enkelt op i butikken. Når du ønsker å bytte mærke, tema eller lignende, kan du enkelt skifte det ud med ny folie. Med andre ord er Origami™ det “hurtigste, mest bæredygtige og mest effektive display i branchen.”

Re-Branding er let
Origami ™ -konceptet gør det muligt at skræddersy formen på skærme, så de kan være nøjagtigt som du vil have dem. Skærme bruger udskiftelig polypropylenfilm, der gør det nemt at ændre dit brand, tema eller kampagne. Derudover er løsningen fladpakket og vil tage mindre plads under transport – hvilket er godt for miljøet og for bundlinjen.

Skalerbar produktion
Produktionen af displays er en enkel og automatiseret proces, der udføres på fabrikken. Produktionen er skalerbar fra 100 styk til flere tusinde. Ved at sende dem flatpacked, reducerer vi driftsomkostningerne på fragt, pakning, transport og lagring. Elementer der tilsikrer større fortjeneste.

Bæredygtighed
Bæredygtighed er vigtigt for Retail24 og Origami ™. Displays er produceret i genanvendeligt stål, der er hentet lokalt til fabrikken. Efterfølgende bliver stålet malet ved hjælp af pulver, der er elektronisk ladet, når det bliver sprayet på overfladen. Så “bages” det i en oven, hvor pulverartiklerne smeltes til en jævn overflade. Resultatet er et jævnt, holdbart og miljøsikkert display. Folien er ISO 14.001-certificeret og blækket er “Greenguard” certificeret. Slutteligt er pappet som displays bliver pakket ind i genanvendeligt pap.

 

Retail24 er eksklusiv leverandør af Origami ™ displays i Norden på vegne af Branded Retail Solutions. Tag gerne kontakt til os for mere information.

 

Her er et udvalg af Origami ™ displays

Om Branded Retail Solutions

Branded Retail Solutions blev etableret i 2015, da de opkøbte rettighederne og patentet til Origami ™, der tidligere havde været licenceret hos Berkshire Hathaway. I dag udvikler, designer, producerer og sælger BRS miljøvenlige, flatpacked, genbrugelige og hurtigmonterede metaldisplays for mange kendte mærkevarer i mere end 26 lande via forskellige partnerskaber.


Klik her for at læse mere om Branded Retail Solutions

 

Andre POSM-tjenester

Display løsninger

Permanente eller kampagnedisplays? Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dine produkter.

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER HER

Hylde løsninger

Hvis tilgængeligheden på gulvområdet er begrænset, kan en god løsning være at benytte sig af branding på hylden.

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER HER

Shop in shop-løsninger

Har du et større område tilgængeligt i en butik, så kan en Shop-in-shop løsning være svaret.

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER HER

Messe løsninger

Skal du deltage på en messe og har behov for en stor eller lille stand, så kan vi hjælpe dig fra A-Å.

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER HER

Designtjenester

Leder du efter en designer? Vi kan hjælpe dig med skitser, 2D & 3D designs, samt andre grafiske forespørgsler.

LÆS MERE OM DESIGNTJENESTER HER