Tracker

VI SER DET SOM DET ER!

Findes produktet i hylden eller på en kampagneplads? Er der labels? Er der god distribution? Er kampagnen leveret som aftalt? Er der andre KPI’er du ønsker svar på?

Detailbranchen er i konstant forandring og besøg fra uafhængige distributører aftager. Med færre butiksbesøg er det vanskeligere at få den rigtige indsigt om butikkerne. Samtidig har forbrugeren mere kontrol over købsprocessen. For at få den indsigt der kræves for netop at holde på kunderne og øge effektiviteten, skal der tænkes på en ny måde.

RetailBlue leverer tracking af alle aktiviteter og vi dokumenterer det, som sker i butikken. Vi leverer faktabaseret indsigt til vores kunder gennem at tracke et nødvendigt antal butikker og ikke bare et udpluk eller begrænset antal. RetailBlue gør dette i alle salgskanaler.

Hvorfor vælge RetailBlue som samarbejdspartner:

  • Vi gør observationer i handelsledet efter dine ønsker
  • Vi er en neutral 3. part uden egeninteresse af hvad resultaterne viser
  • Vi gør arbejdet for dig, så du ikke behøver at benytte egne ressourcer
  • Vi dækker samtlige nordiske lande og indenfor majoriteten af brancher
  • Vi lever billeder efter aftale fra hver måling / butik
  • Vi præsenterer rapporten med fokus på centrale fund og giver rådgivning ud fra disse
  • Vi giver et øjebliksbillede af virkligheden. Som kunden oplever den – Vi ser virkligheden som den er!

Ønsker du mere information omkring Tracker, så klik på dette link.

 

Andre tjenester

SALGSTJENESTER

For at opnå et øget salg i butikkerne kræves de bedste sælgere, gode systemer og et fleksibelt apparat, der er tilpasset en branche i store ændringer.

Læs mere

MERCHANDISING

Synligheden og tilstedeværelsen af produkterne i hylden eller på gulvet er afgørende for at øge salget. Effektiv merchandising giver højere omsætning og tilfredse kunder.

Læs mere

ACTIVATION

At leve op til forbrugerens forventninger, kan være en udfordring. Vi hjælper dig som kunde med, at gøre dine produkter og brands kendte for forbrugeren.

Læs mere

Kontakt os


    For at vi kan give dig den bedst mulige opfølgning på oplysningerne, som du har lagt i skemaet ovenfor, ønsker vi at gemme disse oplysninger.